top of page
warmtepomp

SIMON BEKAERT: WARMTEPOMPEN OM TE VERWARMEN EN TE KOELEN

WARMTEPOMPEN IN ELINGEN EN OMSTREKEN

Op zoek naar een energiezuinige verwarmingsoplossing? Dan is een warmtepomp (net als een zonneboiler) een verstandige keuze. Simon Bekaert is uw installateur van warmtepompen met kennis van zaken. Warmtepompen halen energie uit de lucht, de grond of het grondwater. Voor het hoogste rendement is de combinatie van een warmtepomp met vloerverwarming ideaal.

EÉN INSTALLATIE, MEERDERE TOEPASSINGEN

Een warmtepomp kan niet alleen uw woning verwarmen en zorgen voor sanitair warm water, het kan ook ruimtes koelen.

 

Omdat een warmtepomp een veelzijdig, efficiënt koel- en verwarmingssysteem is, hebt u dan ook maar één systeem nodig! In de koudere maanden haalt een warmtepomp warmte uit de koude buitenlucht en brengt deze naar binnen, en in de warmere maanden haalt hij warmte uit de binnenlucht om uw huis te koelen.

warmtepompen
  • Lucht/water warmtepompen (split of monobloc)

  • Lucht/lucht warmtepompen

  • Bodem/water warmtepompen, ook bekend als geothermische warmtepompen

Simon Bekaert maakt u graag wegwijs in de mogelijkheden van elke warmtepomp en helpt u de beste keuze te maken voor uw situatie, afhankelijk van factoren als de beschikbare ruimte, budget en nieuwbouw of renovatie. Als specialist in verschillende verwarmingsoplossingen kan hij u als geen ander adviseren.

UW INSTALLATEUR VOOR WARMTEPOMPEN IN ELINGEN, HALLE, LEMBEEK, BEERSEL, PEPINGEN, ... . SIMON BEKAERT STAAT IN VOOR INSTALLATIE, ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN VAN WARMTEPOMPEN!

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN EEN WARMTEPOMP?

Voor ieder project maakt Simon Bekaert een berekening op maat. Op die manier verkrijgt u prijstechnisch het beste voorstel voor uw warmtepomp.

bottom of page