top of page
installatie centrale verwarming

SIMON BEKAERT: VLOERVERWARMING OF RADIATOREN, MET OF ZONDER ONDERHOUDSCONTRACT

DÉ VERWARMINGSEXPERT IN ELINGEN

Met één druk op de knop een zachte temperatuur verspreiden door uw hele huis? Handig! Centrale verwarming is een plezier. Renoveert u uw woning, of begint u met een nieuwbouw? Dan neemt u het best een verwarmingsexpert in de arm. Radiatoren of vloerverwarming? Een klassieke ketel, of een hernieuwbare energiebron? U beantwoordt de vragen zelf, maar verwarmingsexpert Simon Bekaert helpt u om de juiste oplossing te kiezen.

STRENGE SELECTIE TOPMERKEN

Simon Bekaert in Elingen plaatst uitsluitend installaties centrale verwarming van de Duitse merken Vaillant en Weishaupt. Waarom? Omdat u daarmee voor 100 procent gerust bent. Vaillant is de kwalitatieve en betrouwbare oplossing voor al uw huishoudelijke installaties. Na 135 jaar in de verwarmingssector blijft het bedrijf innoveren. Mag het nóg meer zijn? Dan valt uw oog op Weishaupt, de Rolls-Royce onder de verwarmingssystemen.

weishaupt
vaillant
Quinnradiators
aanleggen vloerverwarming

De goedkoopste en slimste herstelling van uw defecte verwarmingsketel? Het defect voorkomen, met regelmatig onderhoud. Simon Bekaert neemt uw cv-ketel, zonneboiler of warmtepomp onder de loep nog vóór er iets misgaat. En signaleert zo tijdig of onderdelen aan herstelling of vervanging toe zijn. Wilt u ook uw installaties kerngezond houden? Laat Simon Bekaert dan een kijkje nemen, met of zonder onderhoudscontract.

Uw verwarmingsinstallatie onderhouden, repareren of installeren? Vraag advies en contacteer Simon Bekaert te Elingen!

UW SPECIALIST VOOR CENTRALE VERWARMING IN ELINGEN, HALLE, LEMBEEK, BEERSEL, PEPINGEN, ... . WIJ DOEN ZOWEL INSTALLATIE, ONDERHOUD ALS HERSTELLINGEN!

bottom of page