Simon Bekaert: van de herstelling van uw wc tot de installatie van uw hele badkamer

Sanitaire installaties in Elingen en omstreken

Water legt een hele reis af: van de leidingen tot de riolering. En daartussen vult het baden, kookt het groenten of wast het borden af. Loopt er ergens in die cyclus iets mis? Dan verstoort dat uw dagelijkse comfort. Gelukkig belt u dan gewoon dé loodgieter voor de klus: Simon Bekaert.

Uw droombadkamer van top tot teen

Duurzaam voor uw portemonnee én het milieu

Uw badkamer is meer dan een ruimte met een badkuip. Het is de plaats waar u op adem komt: een deugddoende douche nemen, zalig wegdromen in een heet bad, ... Even uw batterijen opladen. Is uw droombadkamer in strak wit of warme aardetinten? Met regenkop en/of inloopdouche? U kiest, in een persoonlijke rondleiding door de showroom van Paepens, sinds jaar en dag de betrouwbare partner van Simon Bekaert te Elingen (Vlaams-Brabant). U kan er alleen inspiratie op doen, of u stelt er uw badkamer van top tot teen samen.

Water is kostbaar. En tegelijk valt het in België wekelijks zomaar uit de lucht. Maak daar gebruik van, met een waterput. Regenwaterrecuperatie is een slimme investering, want u betaalt één keer voor de put en de waterpomp. En profiteert járenlang van gratis water. Zachter water dan dat uit de stadsleidingen, bovendien. Vraag meer info over duurzame sanitaire installaties aan Simon Bekaert.

Lekt uw kraan, of wilt u een nieuwe badkamer? Contacteer Simon Bekaert vandaag nog voor uw gratis en vrijblijvende offerte!

Sanitaire installaties van Simon Bekaert

Onderhoud en herstel van sanitaire installaties in Halle

Contacteer ons voor meer info / offerte