top of page
boiler

SIMON BEKAERT: HERSTELLING EN ONDERHOUD VAN AL UW SANITAIR EN VERWARMING

SANITAIR ONDERHOUD

Niets zo vervelend als een kapotte boiler net als u wilt douchen. Of een verwarming die het laat afweten in het hartje van de winter. Of een toilet dat niet meer doorspoelt. Uw sanitair en uw verwarming leveren u soms grote kopzorgen op. Onthoud daarom één naam: Simon Bekaert. Uw herstellings- en onderhoudsexpert.

THUIS IN ALLE MERKEN

Simon Bekaert te Elingen (Vlaams-Brabant) heeft als installateur zijn ‘huismerken’, zoals Vaillant en Weishaupt. Stuk voor stuk toppers in hun branche.

 

Maar als het op herstellingen of onderhoud aankomt, kijkt hij alleen naar uw installatie. Geen enkel verwarmings- of sanitair product kent geheimen voor hem.

 

Dus aarzel niet, en laat het deskundige oog van Simon Bekaert los op uw probleem.

onderhoud boiler

Het onderhoud van uw verwarmingsketel is niet alleen belangrijk voor uw veiligheid, maar ook wettelijk verplicht. Hoeveel tijd er tussen de verschillende controles ligt, hangt af van uw grondstof: een gasketel laat u om de twee jaar checken. Maak het uzelf gemakkelijk en sluit een onderhoudscontract af met Simon Bekaert. U hoeft niet meer bij te houden wanneer u uw ketel laatst liet nakijken, u weet zeker dat uw installatie nog veilig werkt en een contract is voordeliger.

CONTACTEER SIMON BEKAERT VANDAAG NOG VOOR UW HERSTELLING OF ONDERHOUD!

bottom of page