Simon Bekaert: uw expert in warmtepompen en zonneboilers

Duurzame bronnen zoals warmtepompen zijn de toekomst!

Hernieuwbare energie is meer dan een hype. Want de grondstoffen die we nu gebruiken, raken ooit op. Dus wie slim is, investeert in duurzame bronnen. Zoals de warmte van de aarde en de zon. Installaties voor deze energiebronnen zoals warmtepompen zijn niet spotgoedkoop, maar op langere termijn zijn ze véél voordeliger dan de traditionele systemen. Simon Bekaert uit Vlaams-Brabant helpt u kiezen.

Pomp warmte uit de aarde

Het principe van een warmtepomp is heel eenvoudig. De aarde produceert warmte. En die – gratis – energie gebruikt u gewoon om uw woning op temperatuur te houden. De buiten-unit haalt warmte uit de bodem, het grondwater of de lucht en transporteert die naar de binnen-unit. Dat systeem verspreidt daarna de warmte over uw hele huis. De installatie van warmtepompen is milieu- en portemonneevriendelijk. Want u bent niet afhankelijk van stookolie- of gasleveranciers en hun wisselende prijzen.

Tap zonne-energie

De oerbron? De zon! Uw zonnepanelen zetten de stralen om in energie en loodsen die naar uw boiler. Afwassen, douchen of koken: het kan allemaal met natuurlijk verwarmd water. Simon Bekaert plaatst en onderhoudt alle types zonneboilers van de merken Vaillant en Weishaupt: uw garantie voor kwaliteit. En het beste van al? Uw energiefactuur daalt alleen maar.

Op zoek naar de beste oplossing voor úw energie-installatie? Contacteer Simon Bekaert!

Duurzame energie

Uw expert in warmtepompen en zonneboilers

Contacteer ons voor meer info / offerte